Huset set fra haven   Lejligheden er oprindelig en 2-værelses på ca. 45 m2 med et mindre køkken og soveværelse vent mod haven. Stuen mod gaden. Efter ombygning flyttes soveværelse mod gaden og der skabes et stort køkken/opholdsrum mod haven ved nedtagning af væg.

Huset set fra haven

Lejligheden er oprindelig en 2-værelses på ca. 45 m2 med et mindre køkken og soveværelse vent mod haven. Stuen mod gaden. Efter ombygning flyttes soveværelse mod gaden og der skabes et stort køkken/opholdsrum mod haven ved nedtagning af væg.

Udgang fra lejlighed   Etablering af ny dør samt plateau med trappe, som skaber direkte adgang fra lejlighed til privat have.

Udgang fra lejlighed

Etablering af ny dør samt plateau med trappe, som skaber direkte adgang fra lejlighed til privat have.

Åbent køkken   Det åbne køkken skaber en bedre rumstørrelse med en god spiseplads og ekstra bordplads ved madlavning i forhold til det gamle køkken. Skabe ved spisepladsen er på hjul og kan flyttes til en væg, så der er plads til gæster.

Åbent køkken

Det åbne køkken skaber en bedre rumstørrelse med en god spiseplads og ekstra bordplads ved madlavning i forhold til det gamle køkken. Skabe ved spisepladsen er på hjul og kan flyttes til en væg, så der er plads til gæster.

 
Køkken   De åbne hylder skaber et lettere udtryk end tunge overskabe.

Køkken

De åbne hylder skaber et lettere udtryk end tunge overskabe.

Køkken   Et lyst og funktionelt køkken med dejlig udsigt mod det grønne. Køleskabet indbygges for at skabe et samlet udtryk.

Køkken

Et lyst og funktionelt køkken med dejlig udsigt mod det grønne. Køleskabet indbygges for at skabe et samlet udtryk.

Opholdsstue - udgang   Den direkte udgang til haven, giver en bedre og mere naturlig brug mellem ude og inde. Rummet "forlænges" og opleves større.

Opholdsstue - udgang

Den direkte udgang til haven, giver en bedre og mere naturlig brug mellem ude og inde. Rummet "forlænges" og opleves større.